Kohteesta Wiki Grepolis FI
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Demeter logo.png

"Demeterin nimeen" –tapahtuman aikana saaria raivoaa sota ja monet ovat paenneet. Auta paenneita ja ole kiltti apua tarvitseville. Anna jotain syötävää nuorille ja vanhoille. Jumalatar Demeter palkitsee anteliaisuuttasi ja vieraanvaraisuuttasi.

Tapahtuman aikana (26. tammikuuta – 10. helmikuuta 2017) omistuksessasi on majatalo, jossa voit tarjota aterioita! Voit käyttää kahdeksan erilaista ruokatarviketta avataksesi palkkiot, jotka auttavat hallitsemaan vihollistasi. Huollot voit koota päivittäisillä pelitoiminnoilla: hyökkäämällä ja puolustamalla. Rakennuksia rakentamalla, tutkimuksilla, langettamalla jumalallisia voimia tai värväämällä yksikköjä.

Kun provisiota on kerätty tarpeeksi, voit sekoittaa ne keskenään tapahtuman päänäytöllä ja saat palkkioksi bonuksen. Tarjottujen aterioiden yhdistelmät tallennetaan Ateriakirjaasi. Tarjottavista aterioista saatujen palkintojen lisäksi, saat myös mahdollisuuden kilpailla muiden pelaajien kanssa päivittäisestä sijoituksesta. Päivän parhaan sijoitukseen yltänyt pelaaja saa Mestarillinen majatalon pitäjä -palkinnon ja tapahtuman neljä seuraavaksi parasta pelaajaa saavat Majatalon pitäjien herra -palkinnon!

Muonitus

Demeter main 17.jpg

Jotta voisit tarjota aterian, on sinun sitä ennen kerättävä kolme ruokatarviketta. Ei ole väliä mitä ruokatarviketta käytät, voit käyttää samaa ruokatarviketta useamman kerran. Koottuasi tarvittavat ruokatarvikkeet, voit laittaa ne lautaselle raahaamalla ne tapahtuman päänäytöllä olevalle tyhjälle lautaselle. Täytettyäsi kolme lautasta klikkaa ”Tarjoile”. Klikattuasi "Tarjoile ateria" ainesosat yhdistetään ja saat tehtävästä palkkion. Palkkion voit käyttää heti tai varastoida sen inventaarioosi, mikäli siellä on tilaa. Et voi tarjota seuraavaa ateriaa ennen kuin olet noutanut palkkiosi.

Provisioiden kerääminen

Demeter provisions.jpg

Provisioita löytyy peliä pelaamalla. Alla yleisimpiä ruokatarvikkeita ansaitsevia toimintoja:

  • Hyökkäämällä ja puolustamalla
  • Värväämällä yksikköjä
  • Tutkimuksilla
  • Rakentamalla rakennuksia
  • Langettamalla loitsuja

Aina provision löydettyäsi, siitä ilmoitetaan avautuvassa popup-ikkunassa. Tämä sama ikkuna pomppaa esiin myös mobiiliversiossa ja siitä näet oman edistymisesi. Provisioita voi kuitenkin käyttää vain selainversiossa. Päivittäin ilmaiseksi saa 10 ruokatarviketta. Voit ostaa lisää ruokatarvikkeita kultakolikoilla, mutta ruokatarvikkeen hinta nousee perushinnalla jokaisella ostokerralla (ja nollaantuu keskiyöllä).

Kuva Symbol prov1.png Symbol prov2.png Symbol prov3.png Symbol prov4.png Symbol prov5.png
Symbol prov6.png
Symbol prov7.png Symbol prov8.png
Nimi Juusto Juoma Keitto Kala Kasvikset Pihvi Varras Viini
Perushinta kullassa 50 50 50 50 75 75 110 110

Ateriakirja

Demeter meals.jpg

Valmiit ruokatarvike yhdistelmät tallentuvat ateriakirjaan automaattisesti, jotta voit helposti käydä tarkastelemassa niitä! Ateriakirjan ateriat on palkkion mukaisessa järjestyksessä ja voit etsiä ruokatarviketta joko saatavan ruokatarvikkeen tai tarvittavan ruokatarvikkeen mukaan. Jos haluat avata tuntemattoman aterian ilman kokeilemista, se onnistuu kultakolikkoja käyttämällä.

Sijoitukset

Demeter ranking.jpg

Pelaajat voivat päivittäin kilpailla toisiaan vastaan tarjotuilla aterioilla. Aina tarjotessasi aterian saat satunnaisen määrän vieraanvaraisuus pisteitä (max. 10). Sijoitus perustuu näihin pisteisiin. Ei ole väliä millaisen aterian valmistat, pisteiden saantiin on aina samat mahdollisuudet. Heti päivän ensimmäisen aterian tarjottuasi sijoitut päivittäiseen sijoituslistaan. Päivän parhaiten sijoittunut (sija 1) saa palkinnon ja vaikutuksen. Joka päivä kello 20.00 (palvelimen aikaa) sijoitus arvioidaan ja nollataan. Palkinnot annetaan heti arvioinnin jälkeen.

Palkinto: Mestarillinen majatalon pitäjä 2017 (päivittäinen palkinto)

Demeter award11.png

Yleissijoitus toimii periaatteessa samoin kuin päivittäinen sijoitus, mutta se ei nollaannu. Se pyörii kunnes tapahtuma päättyy. Yleissijoituksen 10 parasta pelaajaa saa useita bonuspalkkioita heti tapahtuman loputtua. Lisäksi tapahtuman 4 parasta pelaajaa saavat profiiliinsa Majatalon pitäjien herra –palkinnon!

Yleissijoituksen 4 parhaan pelaajan palkinnot:

Majatalon pitäjien herra 2017

Sija 1 Sija 2 Sija 3 Sija 4
Demeter award21.png Demeter award22.png Demeter award23.png Demeter award1.png

Lisäpalkinnot

Vähävaraisten muonitus

Tarjottu 1 ateria Tarjottu 5 ateriaa Tarjottu 25 ateriaa Tarjottu 50 ateriaa
Demeter award31.png
Demeter award32.png
Demeter award33.png
Demeter award34.png

Luovin ateria

1 kehitelty ateria 5 kehiteltyä ateriaa 25 kehiteltyä ateriaa 50 kehiteltyä ateriaa
Cook1.png
Cook2.png
Cook3.png
Cook4.png
Tuoretta lihaa! (3x peräkkäin tarjottua varrasta)
Demeter award5.png
Kippis! (3x peräkkäin tarjottua viiniä)
Demeter award6.png
Ruokaa kaikille (kaikille vieraille tarjottu)
Demeter award7.png
Maidon ja hunajan maa (tarjottu kaikki mahdolliset ateriat)
Demeter award8.png

Palkinnot edistymisestä

Jokainen pelaaja, joka on tarjoillut tietyn määrän aterioita saa seuraavat bonuspalkkiot:

Tarjottujen aterioiden määrä Palkinto
25 Administrator reward.png Saat hallinnoijan 2 viikoksi.
50 Overall culture level.png Saat kokonaisen kulttuuritason.