Kohteesta Wiki Grepolis FI
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki logo assassins.png

Uusi tapahtuma “Spartan salamurhaajat” on jatkoa edelliselle “Rooman komentaja” tapahtumalle.

Massiivinen armeijan marssii kohti kaupunkejasi, mutta vielä on toivoa! Spartan salamurhaajien liiga tarjoaa palveluksiaan sinulle ja muille johtajille. Toimitte yhdessä muiden pelaajien kanssa, komennatte salamurhaajia ampumaan roomalaisia sotilaita yksitellen, puolustatte Kreikan saaria ja voitatte hienoja palkintoja!

Sinun on itse valittava salamurhaajien nuolten kohteet. Saat taistelumerkkejä, jotka voit vaihtaa palkintoihin. Saat kunniapisteitä päivittäiseen sijoitukseesi ja niillä voit avata myös yhteisön tavoitteita. Päivän parhaiten sijoittunut pelaaja saa palkinnon seuraavana päivänä. Jotta yhteisön tavoitteen voisi avata, on sinun ja samassa maailmassa pelaavien kerättävä kunniapisteitä yhdessä koko tapahtuman aikana.

Taistelukenttä

Spartan Assassins main18.jpg

Kaupunkeihisi marssivat roomalaiset soturit näkyvät taistelukentällä. Täältä näet niiden armeijan kolme erilaista joukkotyyppiä. Jokainen joukkotyyppi on merkitty erilaisella symbolilla.

Symboli Merkitys
Assassins 2015 button cavalry.jpg Ratsumies
Assassins 2015 button legionary.jpg Legioonalainen
Assassins 2015 button sapper.jpg Pioneeri


Voit valita joukon, joilla haluat salamurhaajien jousillaan eliminoivan ja saada erilaisia pisteitä ja saaliita. Klikkaa vain kohde symbolia eliminoidaksesi ne. Saat satunnaisen määrän (2-20) kunniapisteitä sekä taistelumerkkejä. Tämän lisäksi saatat löytää joskus erikoissaaliin. Jokaisen vihollisen ampuminen kuluttaa nuolikotelostasi yhden nuolen.

Erikoissaalis

Joka kerta kukistaessasi roomalaisen, sinulla on mahdollisuus löytää erikoissaalis. Saaliin sisältö vaihtelee ylimääräisestä nuolesta palkintoon, joka on osa kokoelmaa. Nuolen voi käyttää vihollisen ampumiseen. Ansaitsemasi palkinto perustuu eliminoimasi joukkotyyppiin.

Palkintokokoelmat

Spartan Assassins Trophies.jpg

On olemassa kolme pokaalikokoelmaa. Jokainen kokoelma koostuu 10 kappaleesta. Pokaaleja löytyy roomalaisia vihollisia eliminoitaessa. Kerättyäsi kokoelman, saat 2 yksiköllistä jumallaiset aistit -vaikutusta ja erikoispalkinnon jokaisesta kokoelmasta. Jokaisen maailman ensimmäinen pelaaja, joka ensimmäisenä saa jonkun kokoelmista valmiiksi, palkitaan yksilöllisellä palkinnolla (kts. palkintolista). Saadaksesi valitun kokoelman palkinnon, eliminoi kokoelmaa vastaavan joukkotyypin sotilas.

Joukkotyyppi Ansaittu palkintotyyppi
Assassins 2015 armor cavalry.jpg Ratsuväkipalkinto
Assassins 2015 armor legionary.jpg Legioonalaispalkinto
Assassins 2015 armor sapper.jpg Pioneeripalkinto

Uudet tavoitteet & osumat

Joka päivä, keskiyöllä saat ilmaiseksi 15 uutta kohdetta ja jos ammut kentällä kaikki viholliset. Voit myös päivittää tavoitteet klikkaamalla taistelukentällä “Uudet tavoitteet”-painiketta, tämä maksaa joitakin taistelumerkkejä. ”Uudet tavoitteet”-painikkeen käyttö on taktinen lähestymistapa ja se voi olla hyödyllinen monessa tilanteessa, esim:

  • Käytä “Uudet tavoitteet”-painiketta jos aiot saada kootuksi jonkin tietyn kokoelman. Esimerkiksi, jos aiot saada valmiiksi Legioonalaiskokoelman ja olet eliminoinut taistelukentältä kaikki legioonalaiset.
  • Olet jo eliminoinut kaikki taistelukentän arvokkaimmat kohteet ja haluat saada toisen mahdollisuuden tienata parempia kunniapisteitä tai taistelumerkkejä.
Spartan Assassins Community Goals.jpg

Osuma-näytöstä näet eliminoiduista kohteista saadut taistelumerkkien & kunniapisteiden määrän. Valkoiset pääkallot osoittavat sen hetkisestä taistelukentästa ansaitut pistearvot. Kultainen pääkallo osoittaa viimeksi eliminoimasi sotilaan pistearvoa.

Taistelumerkit & kauppa

Assassins 2015 battle tokens.jpg Taistelumerkkejä ansaitaan ampumalla roomalaisia sotilaita. Jokaisesta eliminoidusta sotilaasta saat 2-20 taistelumerkkiä.

Spartan Assassins Shop.jpg

Taistelumerkkikaupassa voit vaihtaa kovalla työllä ansaitut taistelumerkkisi erilaisiin palkintoihin. Nämä palkinnot voidaan varastoida joko inventaarioosi tai voit halutessasi käyttää ne saman tien. Palkintojen hinnat perustuvat loitsutyyppiin.

Nuolet & nuolikotelot

Salamurhaajasi käyttävät nuolia eliminoimaan roomalaisia sotilaita. Nuolikotelossasi voi kerralla olla enintään 10 nuolta. Lisänuolia voi saada kolmella tavalla:

  • Keskiyöllä nuolikotelosi täyttyy 10 nuolella
  • Eliminoidessasi vihollisen, saatat toisinaan löytää erikoissaaliista nuolen
  • Voit ostaa kullalla 5 nuolta

Yhteisön tulos (Kunniapisteet)

Spartan Assassins Community Goals.jpg

Yhteisön tulos koostuu maailmasi pelaajien keräämistä kunniapisteistä. Maailmassa on viisi yhteisön tavoitetta yritettävänä. Jokaisella on oma pitkäkestoinen, erityinen palkintonsa. Jokaisella tavoitteella on oma symboli.

Symboli Merkitys
Assassins 2015 community effect lvl1.jpg Kaupunkisi resurssien tuotanto nousee 60% viiden viikon ajaksi. Vaikutuksen aikana perustetut ja valloitetut kaupungit hyötyvät myös tästä.
Assassins 2015 community effect lvl2.jpg Kaupunkiesi rakennusajat laskevat 60% viiden viikon ajan. Vaikutuksen aikana perustetut ja valloitetut kaupungit hyötyvät myös tästä.
Assassins 2015 community effect lvl3.jpg Kaupunkiesi yksikköjen värväysajat laskevat 60% viiden viikon ajaksi. Vaikutuksen aikana perustetut ja valloitetut kaupungit hyötyvät myös tästä.
Assassins 2015 community effect lvl4.jpg Kaupunkiesi suosion tuotanto lisääntyy 60% viiden viikon ajaksi. Vaikutuksen aikana perustetut ja valloitetut kaupungit hyötyvät myös tästä.
Assassins 2015 community effect lvl5.jpg Kahden viikon aikana saat 50% enemmän taistelupisteitä. Vaikutuksen aikana perustetut ja valloitetut kaupungit hyötyvät myös tästä.

Päivittäinen sijoitus (Kunniapisteet)

Pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan ansaituista päivittäisistä kunniapisteistä. Aina roomalaisen sotilaan eliminoidessasi, ansaitset 2-20 kunniapistettä ja sijoitus perustuu näihin kunniapisteisiin.

Heti saatuasi päivän ensimmäisen kunniapisteen, olet listattuna päivittäisessä sijoituksessa. Päivän parhaiten sijoittunut pelaaja saa palkinnon sekä vaikutuksen. Sijoitus arvioidaan ja nollataan joka päivä kello 20:00. Palkinnot jaetaan heti arvioinnin jälkeen.

Palkinto: Mestari salamurhaaja

Assassins 2015 award master assassin.jpg

Palkintolista

Symboli Merkitys
Assassins 2015 award master collector.jpg Palkinto annetaan tämän maailman pelaajalle, joka ensimmäisenä saa kootuksi yhden kokoelmista.
Assassins 2015 award killed cavalry.jpg Palkinnon saa pelaaja, joka ampuu 10/25/55/90 ratsuväkikohteita.
Assassins 2015 award killed legionary.jpg Palkinnon saa pelaaja, joka ampuu 10/25/55/90 legioonalaiskohteita.
Assassins 2015 award killed engineer.jpg Palkinnon saa pelaaja, joka ampuu 10/25/55/90 pioneerikohteita.
Assassins 2015 award collection rider.jpg Palkinnon saa pelaaja, joka saa kootuksi ratsuväkikokoelman.
Assassins 2015 award collection legionary.jpg Palkinnon saa pelaaja, joka saa kootuksi legioonalaiskokoelman.
Assassins 2015 award collection sapper.jpg Palkinnon saa pelaaja, joka saa kootuksi pioneerikokoelman.