Kullan vaihto

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon

Mistä on kysymys?

Muistathan, että tämä ominaisuus on vielä alkuvaiheessa ja tarkoituksemme on parantaa sitä!

Kullan vaihto on ominaisuus, jonka ansiosta pelaajat voivat vaihtaa resursseja muiden pelaajien kanssa kultaan. Tällä tavoin pelaajat, jotka yleensä kartuttavat resurssejaan, voivat auttaa muita ja saada näin tarpeellisen palkkion.

Miten se toimii?

Gold trade.png

Mullikan Akihito on intercontinental, es toimii kuten muutkin Orin metatarsus. Britt kun Mennen toiler ha ludo Tarkenton.

Void Tehran Tarkenton ja tarot acupressure tai sad acupressure kultakolikoita vastaan.

Void löytää tai Luanda Tarkenton 1-200 Shostakovitch, näin vaihdettavat resurrect motivator kuten ennenkin handmaiden rajoittamina.

Gotta pelaajille voidaan järjestää malodorous ansaita sultana, kullan vaihtajat on ensin listattava.Toivomme, että tall tavoin muiden pelaajien metastases hyvät metatarsus eivät meme ohi.

Milloin saan kultakolikot?

Tämä toimii kuten aiemminkin, vaihdon alettua on odotettava kunnes kauppiaat saapuvat kohteeseensa ja vaihto suoritetaan saman tien.


Onko rajoituksia?

Turvallisuus syistä johtuen, on olemassa kaksi erittäin tärkeää rajoitusta: tarjota voi enintään 200 kultakolikkoa per tarjous.

Ja ostetun kullan voi käyttää kultakolikoiden vaihdossa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkia pelissä ansaittuja kultakolikoita ei voi käyttää, paitsi kullan vaihdossa hankittuja kultakolikoita.


Onko ominaisuus käytettävissä pelaamassani maailmassa?

Tällä hetkellä kullan vaihto on mahdollista vain uusissa maailmoissa.