Tykheen taistelupyörä

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon
WoBForumBanner.png

Tykhee ja hänen pyöränsä palaavat Grepoliksen maailmaan... mutta tällä kertaa jumalat kaipaavat eeppisiä taisteluita!

Mikä on Tykheen taistelupyörä?

Taistelupyörä on tapahtuma, joka tarjoaa sinulle tavan voittaa upeita palkintoja. Tapahtuma on mekaanisesti sama kuin Tykheen_onnenpyörä, mutta siinä on taiteellinen painopiste eeppisessä taistelussa. Tässä tapauksessa kaupunkisi valmistautuvat käymään eeppisiä taisteluita ja osallistuvat kunnialliseen taisteluun jumalien nimissä. Heidän ponnistelunsa eivät ole jääneet huomaamatta! Jumalat ovat määränneet Tychen suihkuttamaan rohkeimmat sotilaat rikkauksilla. Osoita omistautumisesi jumalille ja Tychen omaisuus hymyilee sinulle!

Miten tapahtumaa pelataan?

Aloita napsauttamalla sotilaskomentajaa näytön alakulmassa:

Wheel of battle event icon.png

Tämä avaa Taistelupyörän! Pyörässä on monia erikoisvoimia, joita voit paljastaa, ja himoitun päivän spesiaalin on ainutlaatuisin ja arvokkain. Tietenkin päivän spesiaali vaihtuu joka päivä, joten varmista, että nappaat sen ennen kuin se on poissa!

Päivän spesiaali Tapahtuman inventaario

DailySpecialWoF.png


EventInventoryWoF.png

Voit pyörittää pyörää napsauttamalla keskellä olevaa 'Pyörä' -painiketta. Jokainen pyörän pyöritys maksaa 10 Tykheen kolikkoa.

SpinResetWoF.png

Voit napsauttaa vasemmalla olevaa InfoButtonWoF.png nähdäksesi mitkä palkinnot ovat saatavilla ratissa. Jos tarkistat saatavilla olevat palkinnot etkä näe mitään haluamaasi, voit myös nollata pyörän napsauttamalla 'Nollaa' 15 Tyckheen kolikolle. Pyörän nollaus poistaa palkinnot pyörästä ja korvaa ne kokonaan uudella palkintoerällä ja myös pyörittää pyörää, joten saat uuden palkintosarjan sekä yhden voiton 15 kolikollasi. Pyörä nollautuu myös automaattisesti joka päivä ja korvaa kaikki palkinnot.

Kun voitat pyörän palkinnon, se siirretään tapahtumaluetteloosi. Tämä on väliaikainen varasto, jossa on tilaa 8 palkinnolle. Kun olet täynnä, et voi pyörittää pyörää ennen kuin käytät, tallennat tai poistat joitain palkintoja tapahtuman varastosta.

WoB wiki illustration.png

Kuvittajasi inspiroituvat jokaisella pyörän pyörityksellä ja täydentävät toisen osan pääpalkintokankaasta. Kankaan alla oleva palkki näyttää edistymisesi tämän taideteoksen valmistumisessa, ja kun olet valmis, palkitsee sinut pääpalkinnolla! Kuvittajasi rullaavat kankaan ja lähettävät sen matkalle ulkomaille, kun he alkavat työstää uutta kangasta!

DoublePrizeWoF.png

Ja jokaisella pyöräytyksellä tapahtuu vielä yksi asia! Joka kerta kun osallistut pyörään, jumalat palkitsevat sinut jumalaisella manalla. Täytä jumalallista mana -palkkia aktivoidaksesi kaksinkertaisen palkinnon. Kun olet aktiivinen, seuraava pyöräsi tuotto on tuplasti!

Miten saan Tykheen kolikoita?

Kuten muissakin tapahtumissa, voit saada enemmän Tykheen kolikoita suorittamalla toimintoja kaupungissasi, kuten aloittamalla rakentamisen tai yksikkötilauksia. Voit myös ostaa lisää Tykheen kolikoita kultaa varten!

TycheCoinsCollectWoF.png


Mitä voin voittaa?

Sen lisäksi, että pyörässä on paljon mahtavia palkintoja, tarjolla on myös jännittäviä ja ainutlaatuisia palkintoja! Ensinnäkin, pidä silmäsi jumalallisen taistelustrategian suhteen! Tämä loitsu, kuten tiedät, lisää ansaitsemiesi taistelupisteiden määrää. Löydät myös mahtavia palkintoja, kuten yksiköiden vahvistusloitsuja suosikkiyksiköillesi, kuten Manticoreja!

Mutta tietenkään mikään tapahtuma ei olisi täydellinen ilman upeaa ja eksklusiivista palkintoa, ja tällä esittelemme sinulle Soterian pyhäkön!

Soterian pyhäkkö
SoteriasShrine.png

Pyhän pyhäkön voima kulkee joukkojesi läpi!

Puolustavat yksiköt tässä kaupungissa ovat 0,7 % tehokkaampia tämän voiman tasoa kohden. Tämä on päivitettävä teho, kun käytät sitä, valitsemasi kaupunki saa yhden tason tästä tehosta. Maksimitaso on 10.

Tämä teho on pysyvä.*


Palkinnot

Tämän lisäksi voit myös voittaa profiilillesi eksklusiivisia palkintoja osoittaaksesi kovan työsi!

Ei armoa

Olet voittanut kaikki palkinnot pyörällä yhdessä päivässä.

WoFleave no chance.png

Onnen hallinta

Olet vaihtanut pyörän omaisuutta kahdesti yhden päivän aikana.

WoF fortune control.png

Tykheen haastaja

Pyöritä onnenpyörää 80 kertaa Pyöritä onnenpyörää 120 kertaa Pyöritä onnenpyörää 170 kertaa Pyöritä onnenpyörää 250 kertaa
WoF tyches challenger1.png
WoF tyches challenger2.png
WoF tyches challenger3.png
WoF tyches challenger4.png

Kuolemattomien onni

Voita 5 päivän spesiaalia Voita 10 päivän spesiaalia Voita 17 päivän spesiaalia Voita 25 päivän spesiaalia
WoF fortune of immortals1.png
WoF fortune of immortals2.png
WoF fortune of immortals3.png
WoF fortune of immortals4.png

Juhlamuusa

Suorita 5 maalausta Suorita 10 maalausta Suorita 15 maalausta Suorita 20 maalausta
WoF festive muse1.png
WoF festive muse2.png
WoF festive muse3.png
WoF festive muse4.png