Kohteesta Wiki Grepolis FI
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Easter logo.png

Myyttinen kana -tapahtuman aikana sinulle annetaan myyttinen kana, jota voidaan ruokkia eri ainesosilla. Ruokatyypistä riippuen kana munii munan, josta saat kaupungillesi erityisen palkinnon.

Voit saada jopa kahdeksan erilaista ainesosaa useilla pelitoiminnoilla (rakennusten rakentaminen, hyökkäys/puolustaminen, tutkiminen, yksiköiden värväys ja loitsut). Näiden ainesosien avulla voit ruokkia kanaa tapahtuman pääsivulla. Kana munii munia, joka sisältävät tietyn palkkion riippuen ainesosista, joilla kanaa on ruokittu.

Jokaisella kanan omistajalla on oma joukko ainutlaatuisia reseptejä, jotka tarjoavat erilaisia lopputuloksia myyttisellä kanalla. Aina kun kokeilet uutta ainesosien yhdistelmää, ikioma resepti tallennetaan yksityiseen reseptikirjaan. Sieltä voit tarkistaa tuntemasi reseptit ja voit myös ostaa uusia, saadaksesi erityisiä palkintoja.

On olemassa päivittäinen ja yleinen sijoitus, jossa voit kilpailla kaikkien muiden pelaajien kanssa eniten munituista munista. Parhaiten sijoittuneet pelaajat saavat erityisiä palkintoja (vaikutuksia, palkintoja) joka päivä.

Kanan ruokinta

MythicalHen2018.png

Saadaksesi munan, sinun täytyy valita kolmenlaista kanan ruokaa. Järjestyksellä, jolla täytät kulhon, ei ole väliä, ja sama kanan ruoka voidaan valita useammin kuin kerran.

Kun olet valinnut ruokasekoituksesi, klikkaa "Ruoki nyt" -painiketta tarjotaksesi herkkua kanallesi. Yhdistelmästä riippuen se munii tietyn palkkion sisältävän munan. Jos tämä oli ensimmäinen kerta, kun olet kokeillut tiettyä yhdistelmää kanasi kanssa, se tallennetaan automaattisesti reseptikirjaan. Kana ei ole tavallinen eläin, joten et voi vain kokeilla muiden kanan omistajien antamia reseptejä - sinun on löydettävä omat yhdistelmäsi tyydyttämään oma "kanasi".

Kun ruokinta on tehty, múnittu muna rikkoutuu ja näyttää palkkiosi. Et voi syöttää kanaa uudestaan, ellet ole noutanut palkkiota.

Miten kanan ruokaa kerätään

Collecting feed.png

Voit satunnaisesti löytää lisää kanan ruokaa sen jälkeen, kun harjoitat yhtä seuraavista pelitoiminnoista.

  • Hyökkäämällä ja puolustamalla
  • Värväämällä yksikköjä
  • Tutkimuksilla
  • Rakennuksia rakentamalla
  • Loitsuja langettamalla

Kanan ruuan määrä, joka löytyy ilmaiseksi, on rajoitettu 10 päivään. Voit ostaa niin monta lisäainetta kuin haluat käyttämällä kultaa, tosin kunkin ainesosan hinta nousee, jokaisen oston yhteydessä perushintaan perustuen (ja nollataan keskiyönä).

Kuva Symbol corn.png Symbol grass.png Symbol bread.png Symbol worms.png Symbol lettuce.png Symbol berries.png Symbol blossoms.png Symbol honey.png
Nimi Maissi Ruoho Leipä Madot Salaatti Marjat Kukinnot Hunaja
Perushinta 60 60 60 60 90 90 90 90
harvinainen yleinen yleinen yleinen yleinen harvinainen harvinainen harvinainen harvinainen

Reseptikirja

MythicalHen2018Recipe.png

Reseptikirja säästää automaattisesti kaikki löytämät yhdistelmät ja osoittaa, mikä ruokavalio johtaa siihen, kuhunkin palkkioon. Täältä voit myös kätevästi nähdä, mitkä ainesosat puuttuvat tietystä reseptistä, jonka olet jo löytänyt. Jos sinulla on kaikki vaaditut kananmunatyypit, voit lisätä ne välittömästi ruokintaan vain napsauttamalla ainesosien vieressä olevaa painiketta.

Sinulla on myös mahdollisuus ostaa satunnainen resepti mille tahansa palkintotyypille. Tämä resepti sisältää tämän palkinnon satunnaisen tason.

Jonkin aikaa tapahtuman aikana esitellään esine, joka on yksinomaan saatavilla tapahtuman myynnin aikana. Tämän vaikutuksen ansiosta voit löytää 15 uutta reseptiä käyttämällä eri harvinaisuutta. Tätä vaikutusta kutsutaan "maanviljelijän tiedoksi".

Maanviljelijän tieto

Easter 2018 award boost.png

Kokeneiden maanviljelijöiden kokoaminen antaa arvokasta tietoa siitä, millaisia ainesosia haluat yhdistää saadaksesi arvokkaita palkintoja.

1 satunnainen resepti tasolta 1 (3 harvinaisen ainesosan reseptit )
2 satunnaista reseptiä tasolta 2 (2 harvinaisen ainesosan reseptit)
4 satunnaista reseptiä tasolta 3 (1 harvinaisen ainesosan reseptit)
8 satunnaista reseptiä tasolta 4 (reseptit ilman harvinaisia ainesosia)

Sijoitukset

Ranking2.png

Kaikki pelaajat voivat päivittäin kilpailla toisiaan vastaan tuotettujen palkkioiden suhteen. Aina, kun luot palkkion, saat satunnaisen määrän kanan harmoniapisteitä (jopa 10 pistettä). Sijoitus perustuu näihin harmoniapisteisiin. Ei ole väliä, mitkä palkkiot luot, sinulla on aina sama mahdollisuus saada harmoniapisteitä.

Heti kun luot päivän ensimmäisen palkkion, pääset päivittäiseen sijoitukseen. Päivän voittaja (1. sija) saa palkinnon ja vaikutuksen. Joka päivä klo 20.00 sijoitukset arvioidaan ja nollataan. Palkinnot luovutetaan heti kun arviointi on päättynyt.

Palkinto: Päivän munanmurskaaja

Daily award.png

Yleissijoitukset toimivat samoin kuin päivittäiset sijoitukset, mutta ne eivät nollaudu. Se kestää, kunnes tapahtuma päättyy. 10 parhaan pelaajan kärkisijoilla on useita bonuspalkintoja heti tapahtuman päättyessä. Palkinnot jaetaan sijoituslistan mukaan, mikä tarkoittaa, että neljä parasta pelaajaa saavat esimerkiksi erityisiä hyökkäysparannuksia eri vahvuuksista sekä täysin ainutlaatuisia palkintoja.

Yleissijoituksen 4. parhaan pelaajan palkinnot:

Munamestari

1. sija 2. sija 3. sija 4. sija
Overall award 1.png Overall award 2.png Overall award 3.png Overall award 4.png

Lisäpalkinnot

Kanakuiskaaja

1 palkinto luotu 5 palkintoa luotu 25 palkintoa luotu 50 palkintoa luotu
Created reward 1.png Created reward 5.png Created reward 25.png Created reward 50.png

Alkuaineanalyytikko

1 löydetty reseptejä 10 löydettyä reseptiä 25 löydettyä reseptiä 50 löydettyä reseptiä
Found recipe 1.png Found recipe 10.png Found recipe 25.png Found recipe 50.png

Makea nokka!
Olet ruokkinut myyttistä kanaa vain hunajalla kolme kertaa peräkkäin.

1. kerran
Easter award honey.png

Kukkaisvoima
Olet ruokkinut myyttistä kanaa vain kukinnoilla kolme kertaa peräkkäin.

1. kerran
Easter award flowers.png

Kultainen kana
Olet tarjoillut kaikki ruokayhdistelmät.

1. kerran
Easter award golden hen.png

Etenemisen palkinnot

Kaikki tietyn määrän munia luoneet pelaajat saavat seuraavat bonuspalkinnot:

Munien määrä Palkinto
25 Administrator reward.png Saat hallinnoijan 2 viikoksi.
50 90x90 eurybia.png Saat eksklusiivisen sankarin Eurybian.