Kohteesta Wiki Grepolis FI
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ulkoasu

NWOT2018.png


Kuvaus

Ajan pyörä –tapahtumassa on 24 pyörää. Joka päivä voit avata uuden pyörän. Klikatessasi päivää, sitä päivää vastaava pyörä ilmestyy ikkunan oikealle puolelle. Jokaisessa pyörässä on kuusi erilaista palkintoa ja kaksi pyhää oksaa. Keräämällä viisi pyhää oksaa, saa viisi neuvonantajaa viikoksi ilmaiseksi tai, jos pelaat maailmassa, jossa on sankareita, palkintosi on uusi eksklusiivinen sankari "Ajax"

Pyörän pyöristys tapahtuu klikkaamalla keskellä olevaa painiketta, ja antamalla pyörän pyöriä kunnes se pysähtyy. Palkinto ilmestyy pienen animaation jälkeen keskelle. Päivän ensimmäinen pyöritys on aina ilmainen, mutta voit pyörittää useammin käyttämällä kultakolikoita. Palkinnot ovat satunnaisia. Palkinnot on noudettava ennen seuraavaa pyöritystä.
Käyttämällä kultakolikoita pyörän voi täyttää uudelleen kaikille sen aiemmilla palkinnoilla.

Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen taustakuvan koriste avautuu. Avaamalla koristeita saat palkkion "Ajan kääntäminen taaksepäin".

Tapahtuman avaaminen

Tapahtuma avautuu klikkaamalla pientä tapahtuman kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

Nwot2016 icon.png

Päivän avaaminen

Heti kun siirrät hiiren kuvan päälle, pinssit ilmestyvät tapahtuman ikkunan päälle ja jokaisessa pinssissä on numero (1 - 24). Pinssiä klikkaamalla kyseisen päivän ajan pyörä avautuu oikealle puolelle, puun viereen. Jotta voit avata vastaavan päivän pyörän, se edellyttää numeron osoittaman päivien kulumista.

Nykyinen päivä

Sen hetkisen päivän pinssi ovat kullan värisiä.

Winter2015 current.png

Menneet päivät

Menneiden päivien pinssit, joissa on vielä ainakin yksi palkinto, ovat väriltään sinisiä.

Winter2015 past.png

Palkintojen varastointi

Palkintoa ei ole pakko hyväksyä samantien. Voit "varastoida" sen pyörään tapahtuman loppuun asti.

Winter2015 collect.png

Koristeet

Heti päivän ensimmäisen pyörityksen jälkeen uusi (ja tietyn päivän) koriste lisätään taustakuvaan.

Pyörän pyöritys

Aluksi pyörän keskellä on vain yksi "pyöritys" –painike, jos sinulla on ilmainen pyöritys.
Painikkeen napsautus saa aikaan kevyen pyörähdyksen kaikista saatavilla olevista palkinnoista (ei koske jo noudettuja palkintoja).
Kun pyörähdys pysähtyy, keskellä oleva painike katoaa ja voittamasi palkinto näkyy pyörän keskellä.
Voit klikata palkintoa joko varastoidaksesi sen inventaarioon, käyttää sen saman tien valittuun kaupunkiin tai heittää sen pois. Voit myös jättää sen pyörään tapahtuman ajaksi ja noutaa sen myöhemmin. Muistathan noutaa ne ennen tapahtuman päättymistä.

Täyttäminen

Jos olet saanut yhdestä pyörästä kaikki 6 palkintoa, voit täyttää sen. Ensimmäinen täyttö maksaa 50 kultakolikkoa, sen jälkeen hinta nousee. Pyörän voi täyttää myös aikaisemmin (esim. kun olet kerännyt toivomasi palkinnot ja jotka haluat saada uudelleen.) Muista, että tämän toiminnon hinta nousee joka kerta ja hinta palautuu keskiyöllä 50 kultakolikkoon.

Pyhät oksat

Tapahtumassa on myös "pyhien oksien" -ikkuna. Siitä näet edistymisesi kunnes olet avannut ilmaiset neuvonantajat tai sankareita omaavassa maailmassa "Ajaxin". Lisäksi kun olet kerännyt kaikki oksat, saat “Luonnon lahja"-palkinnon.

Nwot2016 branch.png

Pyhien oksien kokoelma

Jokaisen päivän yhden palkinnon mukana tulee "pyhä oksa". Jos saat palkinnon, saat myös pyhän oksan.

Heti kun olet kerännyt kaikki 5 pyhää oksaa, ylimääräisiä ei enää näy missään pyörässä. Avauduttuaan neuvonantajat /Ajax muuttuvat myös harmaasta värillisiksi.
Täyttö-toiminto ei täytä jo kerättyjä pyhiä oksia!

Ylimääräisten pyöritysten hinnat

Päivän ensimmäinen pyöritys on aina ilmainen. Lisäpyöritykset maksavat kultakolikoita. Ensimmäinen pyöritys on siis ilmainen ja toinen pyöritys maksaa 100 kultakolikkoa ja seuraava 100 kultakolikkoa enemmän kuin edellinen.

Pyöritys Featureicons02 2.08.png
1 ILMAINEN
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Jos edellisen päivän pyöritys jää väliin, myös sen päivän ensimmäinen pyöritys maksaa 100 kultakolikkoa. Jokainen lisäpyöritys maksaa 100 kultakolikkoa enemmän kuin edellinen.

Pyöritys Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Eli tämän päivän toinen pyöritys maksaa 100 kultakolikkoa. Jos pyöritys jäi väliin, pyöritys seuraavana päivänä maksaa 200 kultakolikkoa.

Lähtölaskenta

Tapahtuma kestää vain rajoitetun ajan. Jäljellä oleva aika on aina näkyvissä tapahtumaikkunan vasemmassa yläkulmassa. Ajan kuluttua umpeen, tapahtuman ikkuna ei enää avaudu. Muista siis noutaa pyörään mahdollisesti varastoimasi palkinnot ennen tapahtuman päättymistä, sillä palkintoja ei voi tapahtuman päätyttyä enää noutaa.

Mobiilisovellus

Tapahtuma on saatavissa myös mobiilisovellukseen heti tapahtuman alkaessa. Käy tutustumassa, sillä pyörän pyöritys onnistuu sormea näpäyttämällä!

Palkinnot

Tapahtuman aikana on mahdollista voittaa kaksi eri palkintoa. Ensimmäinen palkinto on "Ajan kääntäminen taaksepäin", jonka saa kun on pyörittänyt pyörää 3/6/12/24 kertaa. Toinen palkinto on "Luonnon lahja", jonka saa kun kaikki pyhät oksat on kerätty.

Ajan kääntäminen taaksepäin

3 pyöritystä 6 pyöritystä 12 pyöritystä 24 pyöritystä
Nfot2016 lvl1.png Nfot2016 lvl2.png Nfot2016 lvl3.png Nfot2016 lvl4.png

Luonnon lahja

Nfot2016 collector.png