Tykheen onnenpyörä

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon
WoF wiki logo new.png

Tykhee saa hänet palaamaan tänä juhla-aikana, mutta twistillä! Tervetuloa Tykheen onnenpyörään!

Mikä on Tykheen onnenpyörä?

Onnenpyörä on tapahtuma, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tavan voittaa upeita palkintoja. Tapahtuma korvaa Tykheen joulukalenteri -tapahtuman. Tässä uudessa tapahtumassa jumalat seuraavat hymyillen kaupunkisi juhlallisuuksia, ja palkkiona Tykhee on saapunut kaupunkiin pyörittämään onnenpyörää. Tykhe ei kuitenkaan ole tullut yksin! Hän tuo mukanaan suurimmat taidemaalarit kaikkialta Kreikasta, jotka maalaavat upean kankaan ikuistamaan kaupunkisi juhlat.

Miten tapahtumaa pelataan?

Aloita napsauttamalla Tykheen painiketta näytön alakulmassa:

WoT event icon.png

Tämä avaa onnenpyörän! Pyörällä on monia erityisiä voimia, joita voit paljastaa, ja haluttu päivän erikoinen on ainutlaatuisin ja arvokkain. Tietenkin päivittäinen erikoistarjous muuttuu joka päivä, joten varmista, että tartut siihen ennen kuin se on kadonnut!

Päivän erikoinen Tapahtuma inventaario

DailySpecialWoF.png


EventInventoryWoF.png

Voit pyörittää pyörää napsauttamalla keskellä olevaa 'Pyöräytä' -painiketta. Jokainen pyörän pyöritys maksaa 10 Tykheen kolikkoa.

SpinResetWoF.png

Voit napsauttaa InfoButtonWoF.png vasemmalla nähdäksesi mitä palkintoja pyörästä voi voittaa. Jos tarkistat käytettävissä olevat palkinnot etkä halua niitä, voit myös nollata pyörän napsauttamalla 'Palauta' 15 Tykheen kolikolla. Pyörän nollaaminen poistaa palkinnot pyörästä ja korvaa ne kokonaan uusilla palkinnoilla, ja myös pyöräyttää pyörää, joten saat uuden sarjan palkintoja sekä yhden voiton 15 kolikollesi. Pyörä nollautuu myös automaattisesti joka päivä korvaten kaikki palkinnot.

Kun voitat pyörästä palkinnon, se siirretään tapahtumavarastoosi. Tämä on väliaikainen säilytys, jossa on tarpeeksi tilaa 8 palkinnolle. Kun se on täynnä, et voi pyörittää pyörää, ennen kuin joko käytät, tallennat tai poistat joitain palkintoja tapahtumaluettelostasi.

WoFPainting2.png

Jokaisella pyörän kierroksella taidemaalarit saavat inspiraationsa ja täyttävät toisen osan pääpalkin kankaasta. Kankaan alapuolella oleva palkki näyttää nykyisen edistymisesi tämän taideteoksen valmistumisessa, ja kun olet valmis, se palkitsee sinut pääpalkinnolla! Taidemaalarit kokoavat sitten kankaan ja lähettävät sen matkalle ulkomaille, kun he aloittavat työn uuden kankaan parissa!

DoublePrizeWoF.png

Ja jokaisen pyöräytyksen yhteydessä tapahtuu vielä yksi asia! Aina kun osallistut pyörään, jumalat palkitsevat sinut jumalallisella manalla. Täytä jumalallista manaa -palkkia aktivoidaksesi kaksoispalkinnon voiman. Kun se on aktiivinen, seuraava pyörän pyöräytys maksaa kaksikertaisen hinnan!

Miten saan Tykheen kolikoita?

Aivan kuten muissakin tapahtumissa, saat enemmän Tykheen kolikoita suorittamalla kaupunkisi toimintoja, kuten rakentamisen tai yksikkökomentojen aloittamisen. Voit myös ostaa lisää Tykheen kolikoita kultakolikoilla!

TycheCoinsCollectWoF.png


Mitä voin voittaa?

Sen lisäksi, että pyörässä on paljon mahtavia palkintoja, tarjolla on myös joitain jännittäviä ja ainutlaatuisia palkintoja! Ensinnäkin, pidä silmällä jumalallisen taistelustrategian suhteen! Tämä loitsu, kuten tiedät, lisää taistelupisteitä, joita voit ansaita. Löydät myös upeita palkkioita, kuten yksikkövahvistusloitsuja suosikkiyksiköillesi, kuten mantikoreille!

Mutta tietysti uusi tapahtuma ei olisi täydellinen ilman upouutta palkintoa, esittelemme Soterian pyhäkön!

Soterian pyhäkkö
SoteriasShrine.png

Pyhäkön voima kanavoituu joukkojesi kautta!

Puolustavat yksiköt tässä kaupungissa ovat 0,7% tehokkaampia tämän voiman tasoa kohti. Tämä on päivitettävä teho, kun käytät sitä, valitsemasi kaupunki saa yhden tason tästä tehosta. Enimmäistaso on 10.

Tämä vahvuus on pysyvä.*


Palkinnot

Tämän lisäksi voit myös voittaa eksklusiivisia palkintoja profiiliisi, osoittaaksesi kovaa työtäsi!

Älä jätä mitään mahdollisuutta

Olet voittanut kaikki pyörän palkinnot yhdessä päivässä.

WoFleave no chance.png

Onnen hallinta

Olet vaihtanut pyörän omaisuutta kahdesti yhden päivän aikana.

WoF fortune control.png

Tykheen haastaja

Pyöräytä onnenpyörää 80 kertaa Pyöräytä onnenpyörää 120 kertaa Pyöräytä onnenpyörää 170 kertaa Pyöräytä onnenpyörää 250 kertaa
WoF tyches challenger1.png
WoF tyches challenger2.png
WoF tyches challenger3.png
WoF tyches challenger4.png

Kuolemattomien onni

Voita 5 päivän erikoista Voita 10 päivän erikoista Voita 17 päivän erikoista Voita 25 päivän erikoista
WoF fortune of immortals1.png
WoF fortune of immortals2.png
WoF fortune of immortals3.png
WoF fortune of immortals4.png

Juhla-muusa

Saa aikaan 5 valmista maalausta Saa aikaan 10 valmista maalausta Saa aikaan 15 valmista maalausta Saa aikaan 20 valmista maalausta
WoF festive muse1.png
WoF festive muse2.png
WoF festive muse3.png
WoF festive muse4.png