Kohteesta Wiki Grepolis FI
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Hydra wiki logo.png

Kuvaus

Tapahtuman aikana Hydra kutee kaikissa kaupungeissasi. Sinun tarkoituksena on karkottaa Hydran ennen kuin aika loppuu. Karkoittaaksesi olennon, sinun täytyy kerätä 6 Hydran päätä ja polttaa ne. Hydran päät löytyvät aina, kun taistelet sitä vastaan. Taistelut vievät aikaa ja vaativat joitain yksiköitä. Taistelujen suorittaminen antaa sinulle resursseja tai suosiota. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada Hydran pää, mutta on olemassa riski, että kaikki yksiköt, jotka lähetit taisteluun, ovat vaarassa. Kerättyäsi kaikki 6 päätä voit karkottaa Hydran ja kerätä lopullisen palkkion.

Hydra main screen.png

Mistä Hydran löytää

Hydra löytyy kaupungin eteläpuolella olevasta lahdesta. On vain yksi Hydra, joka pääsee kaikkiin kaupunkeihisi.

Hydra bay.png


Tavoite

Lähetä yksiköt taisteluun saadaksesi 6 Hydra-päätä. Kun olet kerännyt kaikki 6 päätä, voit polttaa ne ja karkottaa olennon. Sankarillisen teon palkinnot lisätään inventaarioosi.

Miten saa päitä

Portaalissa voit lähettää erilaisia hyökkäyksiä torjuaksesi Hydran. Jokainen taistelu kestää tietyn ajan. Taistelun aloittamiseksi tarvitset tietyn määrän yksiköitä. Jokaisen taistelun lopussa sinut palkitaan resursseilla ja suosioilla. Lisäksi sinulla on tietyt mahdollisuudet saada Hydran pää, mutta muista, että on aina riski menettää kaikki taisteluun lähettämäsi.

Hydra units send.png

Tapahtumapalkinto

Kun olet kerännyt kaikki 6 päätä, voit tuhota portaalin. Portaalin tuhoaminen poistaa portaalin kaupungeistasi ja saat palkkion inventaarioosi.