Saaritehtävät

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon

Saaritehtävät kuvaavat hallitsijan elämän satunnaisia tapahtumia. Voit itse päättää miten reagoit tiettyihin tehtäviin. Tämä täydentää hallitsijan rooliasi. Pelaajat ovat kaivanneet ominaisuutta, joka tekisi pelistä realistisemman ja nyt se on toteutettu!

Mitä saaritehtävät ovat?

Saaritehtävät toivat peliin uuden lisän (toukokuu 2013), joka edistää päätöksenteon kokemustasi valtakunnassasi, aivan kuten hallitsijat tekevöät oikeassakin elämässä.

Tehtävien säännöllisyys riippuu pistemäärästäsi.

Pisteet Säännöllisyys
Alle 10,000 Joka 2 tunti.
10,001 - 50,000 Joka 4 tunti.
Over 50,000 Joka 8 tunti.
  • Pelimaailman nopeus ei muuta säännöllisyyttä. Heti tehtävän ilmestyttyä, se asetetaan satunnaisesti valitun saaren kaupunkiin. Aktiivisena voi olla vain 2 saaritehtävää, eli jos sinulla on saarella 5 kaupunkia, sillä saarella sinulla voi olla aktiivisena vain 2 tehtävää.
  • Saarissa, joissa ei ole maalaiskyliä, ei sisällä saaritehtäviä.
  • Lisäksi, saaressasi voi olla enintään 10 aktiivista saaritehtävää.

Selventääksemme hieman asiaa... Pelaajalla voi olla enintään 10 saaritehtävää kerrallaan, mutta samaan aikaan voi hyväksyä vain 4 tehtävää (eli sinun on päätettävä mitkä tehtävät hyväksyt). Yhdessä saaressa voi olla enintään 2 aktiivista tehtävää, eikä yhtään tehtävää jos saarella ei ole maalaiskyliä.

Miten löydän tehtävät?

InnoGames on tietoinen, että saaritehtävien löytäminen käymällä läpi kaikki 90 kaupunkia, on työlästä... Tästä syystä jokaista kaupunkia ei tarvitse käydä läpi, jotta saatavissa olevat tehtävät löytyvät. Riittää, että katsot kaupunkilistan (klikkaamalla kaupungin nimeä vasemmasta yläkulmasta). Jokaisessa saaritehtävän omaavassa kaupungissa on tehtävää vastaava kuvake.

Miltä saaritehtävät näyttävät?

Tältä näyttää saatavana oleva saaritehtävä kartallasi.

Quest marker.jpg

Miten tehtävä tehdään?

Klikkaamalla tehtävän merkkiä avaat tehtävän ikkunan:

Questexample.png

Ensin näet tehtävän lyhyen kuvauksen ja sen alapuolella on kaksi laatikkoa, joista kumpikin edustaa reagointivaihtoehdon annetusta tilanteesta. Siun on valittava kumman polun valitset.

Jokaisella vaihtoehdolla on myös palkkio, jonka voit saada, kun valittu haaste onnistuu. Haasteen tyyppi näkyy suoraan "päätöspainikkeen" kuvakkeesta. Jos siirryt hiiren osoitinpainikkeen päälle, sinulle kerrotaan, mikä tehtäväsi on, jos valitset kyseisen polun, jokaisen polun keskellä oleva kuva näyttää palkinnon, jonka saat, kun olet suorittanut tehtävän. Ennen kuin valitset valitun polun, voit myös vaihtaa tämän tehtävän toiseen klikkaamalla "kierrä" -painiketta (tämä toiminto maksaa 50 kultaa).

Erilaiset polut

Sinun on päätettävä, mitä polkua seuraat, yksi on tyypillisesti "aggressiivinen vaihtoehto" (eli "Metsästä kerettiläisiä...") ja yksi on rauhanomainen vaihtoehto (eli "Pidä kerettiläiset elossa ...") . Voit valita kumman polun haluat. Sinun on päätettävä, millainen hallitsija haluat olla.

Jokainen polku antaa erilaisen tehtävän ja palkinnon...

Polku Esimerkki
"Agressiivinen" Violent.png
"Rauhanomainen" Peace.png

Joten eri polut antavat erilaisia bonuksia, sinä päätät kumman polun valitset, aivan kuten antiikin Kreikan hallitsijoidenkin on valittava.

Hyväksy tehtävät

Jos teet päätöksen, päätöstä ei voi enää muuttaa, sillä tässä vaiheessa tehtävä on hyväksytty.

Island quest challenge.jpg
  • Hyväksytty saaritehtävä näkyy näytön oikealla puolella, joten näet aina hyväksytyt tehtävät.
  • Sinulla voi olla yhtä aikaa enintään 4 saaritehtävää aktiivisena.
  • Kun tehtävä on hyväksytty, voit joko suorittaa tehtävän onnistuneesti tai odottaa kunnes se poistuu automaattisesti.
  • Saaritehtävä poistuu 24 tunnin kuluttua, mikäli et jatka sen suorittamista. Jos olet lähettänyt joukkojasi tukemaan saaritehtävää, ne palaavat takaisin tehtävän päätyttyä.

Tehtävien suorittaminen

Jotta voit käydä tehtävän kanssa vuorovaikutusta, klikkaat vain "haaste" - painiketta, jotta pääset sitä vastaavaan popup-ikkunaan:

Screen Shot 2013-05-03 at 22.22.17.png


Tämä valikko vaihtelee tehtävän haasteesta riippuen. Heti kun kaikki vaatimukset on täytetty ja edistymispalkki saavuttaa 100%, etsintä on valmis, eikä sinun tarvitse pelätä, että tämä saaritehtävä katoaa automaattisesti. Voit noutaa palkkiosi milloin haluat. Voit valita, haluatko noutaa sen suoraan valittuna olevaan kaupunkiin tai varastoida sen Inventaario -kansioon.


Palkintojen tasot

Monilla tehosteilla on myös roomalaiset numerot, jotka näkyvät tasoa osoittavassa kuvakkeessa. Taso vaikuttaa yleensä tehosteen kestoon tai laatuun. Palkintotasot riippuvat saaritehtävän vaikeustasosta, tämä määräytyy kaupungin keskimääräisistä pisteistä.

Keskimääräinen tulos Tehtävätaso
Alle 301 1
301-600 2
601-1000 3
1001-2000 4
2001-3500 5
3501-6000 6
6001-9000 7
9001-13000 8
Yli 13000 9

Huomio: Muista, että joillakin palkinnoilla ei ehkä ole tasoa, koska sen teho jo laskee ja sen kaupungin kokonaispisteet, joihin sitä sovelletaan. Puun alkutuotanto, jonka prosenttiosuus paranee enemmän, jos kaupungissa on tason 30 saha eikä 1 tason saha. Eikä tason 1 puutavaraa.

Malline:Plank

Lisätietoa

Voit lukea mitä Marcel, yksi Grepoliksen pelisuunnittelijoista ja saaritehtävien keksijöistä, kertoo aiheesta lisää. Klikkaa tänne.