Foinikialainen kauppias

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon

Kaupankäynti

Joka 24 tunti, Velerios, Foinikialainen kauppias vierailee yhdessä satamassasi. Satama on valittu satunnaisesti. Kun Foinikkialainen kauppias saapuu satamaan, saat siitä ilmoituksen kuten myös aluksesta satamassa.

Phe1.png

Klikkaamalla hänen laivaansa, pääset tavaroiden valikkoon. Hän tarjoaa joka kerta kolmea erityyppistä joukkoa ja kahta erilaista resurssia, vaihtosuhteella 1:1.5. Kolme joukkotyyppiä on laskettu siten, että jokaisella on mahdollisuus olla Foinikialaisen kauppiaan kanssa. Tähän kuuluu myös jumalalliset yksiköt, kuten Mantikorit tai Kerberos, nämä tosin ovat melko harvinaisia.

Trader.png

Kun Foinikialaisen kauppiaan kanssa tarjous on tehty, samaa tarjousta ei voi tehdä uudestaan. Muita tarjouksia sen sijaan voi tehdä.

Foinikialainen kauppias viipyy kaupunkivaltiossasi 8 tuntia. Tämän jälkeen hän poistuu, palaten 24 tunnin kuluttua toiseen satamaasi. Voit myös halutessasi häätää hänet aikaisemmin, jotta hän palaa seuraavana päivän eli 24 tunnin kuluttua häädön jälkeen.

Premium

50 kultarahalla pelaaja voi kutsua Foinikialaisen kauppiaan valitsemaansa kylään samantien. Tämä voi olla hyvä apu resursseja ostettaessa tai joukkoja rakennettaessa.