Tykheen joulukalenteri

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon

Tapahtumasta

Advent 2018 main.png

Tapahtuman ajankohta

Tapahtuman ajankohta on 1.– 31. joulukuuta 2018.

Kuvaus:

  • Kuten kaikissa hyvissä joulukalentereissa, tapahtuma sisältää 24 onnenpyörää. Joka päivä voit avata uuden onnenpyörän.
  • Päivää klikkaamalla, sitä vastaava onnenpyörä ilmestyy ikkunan oikealle puolelle. Jokaisessa onnenpyörässä on kuusi erilaista palkintoa ja yksi talvikristalli.
  • Keräämällä viisi talvikristallia saa ilmaiseksi viisi neuvonantajaa viikoksi, jos pelaat sankareiden maailmassa, saat uuden eksklusiivisen sankarin
  • Pyörää pyöritetään klikkaamalla keskellä olevaa painiketta ja se pysähtyy itsestään. Palkinto ilmestyy keskelle. Päivän ensimmäinen pyöritys on ilmainen, mutta voit pyörittää useammin käyttämällä kultakolikoita.
  • Pyörien osilla on erilaiset mahdollisuudet tulla valituksi, ja arvokkaammilla palkinnoilla on pienempi mahdollisuus ensimmäisellä pyörinnällä. Kohteiden arvoa osoittaa vastaavan osan hehku.
  • Pyörän voi täyttää kaikilla aiemmilla palkinnoilla käyttämällä kultakolikoita.
  • Ensimmäisen pyörityksen jälkeen koriste lumipallon koriste aukeaa. Avaamalla enemmän koristeita, saat "Onnekas talvi-ilo"-palkintoja.

Kalenterin avaus

Kalenteri avautuu klikkaamalla pientä tapahtuman kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.


Winter2015 icon.png

Päivän avaaminen

Heti kun siirtää hiiren taustakuvalle, ikkuna täyttyy pinsseistä. Jokainen pinssi sisältää numeron (1-24). Pinssiä klikkaamalla avautuu päivän onnenpyörä näytön oikeaan reunaan, kuusen viereen. Päivän avaaminen edellyttää oikeaa päivämäärää.


Sen hetkinen päivä

Menossa olevan päivän pinssi on korostettu kullan värillä.


Winter2015 current.png

Menneet päivät

Menneiden päivien väri on sininen ja niissä on vähintään yksi palkinto.


Winter2015 past.png


Varastopalkinnot

Palkintoja ei tarvitse hyväksyä saman tien. Voit “varastoida” sen pyörään tapahtuman loppuun asti.


Winter2015 collect.png


Koristeet

Heti pyöritettyäsi päivän ensimmäisen pyörityksen, uusi (ja päivälle tarkoitettu) koriste lisätään maisemaan.

Palkintojen kerääminen

Jos sinulla on ilmaisia pyörityksiä, aluksi on olemassa vain yksi "pyöritys" painike keskellä pyörää.
Painamalla painiketta, pyörä pyörii saatavilla olevien palkintojen yli (paitsi jo kerättyjen).
Kun se pysähtyy keskellä oleva painike katoaa ja voitetut palkinnot siirtyvät keskelle.
Voit klikata palkintoja siirtääksesi ne varastoon, käyttää ne heti valittuna olevassa kaupungissa tai heittää ne pois. Voit myös jättää ne paikoilleen tapahtuman loppuun asti ja noutaa ne myöhemmin.

Täyttäminen

Jos saat kaikki kuusi palkintoa yhdestä pyörästä, voit täyttää sen ensimmäisen kerran käyttämällä 50 kultakolikkoa, sen jälkeen hinta nousee. Pyörän voi täyttää myös aikaisemmin (esim. noudettuasi mieleisesi palkinnot ja halutessasi saada ne uudelleen). Muistathan, että tämän toiminnon hinta nousee joka kerta, ja se nollataan keskiyöllä.


Talvikristallit

Kalenterin näytössä on myös "talvikristallin ikkuna", josta näet oman etenemisesi kunnes olet avannut ilmaiset neuvonantajat tai vastaavan sankarin. Lisäksi talvikristallit kerättyäsi saat palkinnon “Kaikki kristallit"


Winter2015 shard.png


Talvikristallikokoelma

Päivän kaksi palkintoa sisältää myös "talvikristallin". Saatuasi sellaisen palkinnon, saat myös talvikristallin kalenteriin, ja se avaa joko uuden sankarin sankarimaailmoissa tai muissa maailmoissa viisi neuvonantajaa 7 päiväksi.
Saatuasi sankarin tai neuvonantajat, talvikristallit katoavat pyörästä. Myös avatut sankari/neuvonantajat muuttuvat värillisiksi.
Täyttöominaisuus ei täydennä jo kerättyjä talvikristalleja!

Lisäpyöritysten hinnat

Päivän ensimmäinen pyöritys on aina ilmainen. Lisäpyöritysten hintana on premium.


Ensimmäinen pyöritys on ilmainen, seuraava maksaa 100 kultakolikkoa ja seuraava aina 100 kultakolikkoa edellistä enemmän.


Pyöritys Featureicons02 2.08.png
1 ILMAINEN
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500


Jos edellisen päivän pyöritys jäi väliin, ensimmäinen pyöritys maksaa 100 kultakolikkoa. Jokainen lisäpyöritys maksaa 100 kultakolikkoa edellistä enemmän.


Pyöritys Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600


Eli toinen pyöritys maksaa 100 kultakolikkoa sinä päivänä. Jos pyöritys jää väliin, se maksaa seuraavana päivänä 200 kultakolikkoa.


Laskuri

Joulutapahtuma kestää vain tietyn ajan, 1 - 31. joulukuuta 2018. Jäljellä oleva aika on nähtävissä koko tapahtuman ajan näytön vasemmassa yläkulmassa, laskien päivät, tunnit, minuutit ja sekunnit. Tapahtuman päätyttyä ikkunaa ei voi enää avata. Muistathan noutaa varastoidut palkinnot ennen tapahtuman loppua. Palkintoja ei voi noutaa tapahtuman jälkeen.

Mobiilisovellus

Tapahtumaa voi pelata myös mobiilisovelluksessa. Käy tutustumassa, sillä pyöritys onnistuu vain sormea käyttäen!

Advent 2019mobile.jpg

Palkinnot

Talvitapahtuman aikana voit voittaa kahdenlaisia palkintoja. Ensimmäinen on "Onnekas talvi-ilo" palkinto, jonka saa pyöritettyä pyörää tietyn määrän. Toinen palkinto "Kaikki kristallit" annetaan kerättyäsi kaikki kristallit.


Onnekas talvi-ilo

1 pyöritys 5 pyöritystä 10 pyöritystä 24 pyöritystä
Winter2015 lvl1.png Winter2015 lvl2.png Winter2015 lvl3.png Winter2015 lvl4.png

Kaikki kristallit

Winter2015 collector.png