Kohteesta Wiki Grepolis FI
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tapahtuman aikajakso

Tapahtuma kestää 3 päivää, jonka aikana voit yrittää portaalin tuhoamista.

Kuvaus

Tapahtuman aikana Hades portaali leviää kaupunkeihisi. Päämääräsi on tuhota portaali ennen kuin aika kuluu umpeen. Jotta voit tuhota portaalin, sinun on kerättävä 6 Hadeksen kiveä. Hadeksen kiviä löytyy aloittaessasi portaalissa seikkailun. Seikkailuihin kuluu aikaa ja ne edellyttävät yksiköitä. Seikkailun loppuun suorittamisesta saat resursseja tai suosion. Lisäksi voit löytää Hadeksen kiven, mutta siinä on riskinä menettää kaikki portaaliin lähettämäsi yksiköt. Kerättyäsi kaikki 6 kiveä voit tuhota portaalin ja noutaa loppupalkinnon. Pelaamalla aktiivisesti voit lisäksi saada eksklusiivisen palkinnon.

Hades Portal main screen.png

Portaalin avaaminen

Portaalin saa auki klikkaamalla kaupungissasi portaalin kuvaketta. On olemassa vain yksi portaali, jonne on pääsy kaikista kaupungeistasi.

Hades Portal in city.png

Tavoite

Lähetä yksiköt seikkailuun, jotta löytäisit 6 Hadeksen kiveä. Kerättyäsi kaikki 6 kiveä, voit tuhota portaalin ja noutaa lopullisen palkinnon. Portaalin tuhottuasi, sinne ei enää pääse eikä siellä voi enää aloittaa seikkailuja.

Kivien saanti

Portaalissa voit aloittaa erilaisia seikkailuja. Jokainen seikkailu kestää tietyn ajan. Jotta seikkailut voisivat alkaa, sinulla on oltava vaadittu määrä yksiköitä. Jokaisen seikkailun lopussa saat palkinnoksi resursseja ja suosioita. Lisäksi sinulla on mahdollisuus löytää Hadeksen kivi, mutta muista, että riskinä on menettää kaikki portaaliin lähetetyt yksiköt.

Hades Portal adventure.png
Hades Portal adventure reward.png

Tapahtuman palkinto

Kerättyäsi kaikki 6 kiveä, voit tuhota portaalin.

Hades 6stones.png

Portaalin tuhoaminen siirtää kaupungeistasi portaalin ja asettaa 6x "Maan laajennus" esinettä laajennettuun inventaarioosi. Aktivoimalla "Maan laajennus" jossakin kaupungissasi, saat siihen kaupunkiin +100 ilmaista väestöä.

Hades prize.png

Palkinto

Tuhoessasi portaalin saat seuraavan palkinnon.

Portaalin tuhoaminen

Portal destruction award.png