Kohteesta Wiki Grepolis FI
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mikä on inventaario?

Inventaario on uusi ominaisuus, jonne voit varastoida tapahtumista tai Saaritehtävistä saatuja esineitä ja palkintoja.

Sinne varastoituja esineitä voit käyttää aina tarvittaessa.

Miten inventaarioon pääsee?

Inventaarioon pääsee klikkaamalla ylävalikon vasemmalla olevaa pientä kuvaketta. Kuvakkeessa on pieni säkki (kuten alla olevasta kuvasta näkyy).

New.png

Inventaarion käyttäminen

Alla kuva miltä inventaario näyttää:

Inventoryexpanded.jpg

Siirtämällä hiiri inventaarion esineen päälle, näet tietoa esineestä. Kun klikkaat varastoitua esinettä, voit klikata joko Inventory3.png käyttääksesi esinettä tai Inventory2.png poistaaksesi kyseisen esineen.

  • Useimmat esineet kohdistuvat sillä hetkellä avoinna olevaan kaupunkiin, joten sinun on ennen inventaariossa olevien esineiden käyttöä valittava haluamasi kaupunki.

*Huomio: voit varastoida samaa esinettä useamman kappaleen.

Esineiden lisääminen inventaarioon

Esineiden lisääminen inventaarioon on helppoa.

Kun saat esineen, klikkaat joko Inventory3.png ja käytät sen heti, tai Inventory.png varastoidaksesi esineen myöhempää käyttöä varten.

Paikat

Jokainen pelaaja saa ilmaiseksi 10 paikkaa. Voit ostaa 5 lisäpaikkaa, joista jokainen maksaa 50 kultakolikkoa per pelimaailma. On olemassa 5 lisäpaikkaa, joista jokainen maksaa 100 kultakolikkoa. Ostettuja paikkoja ei menetetä tietyn ajan kuluttua. Pelaajalla voi olla enintään 20 paikkaa.

  • Jos ostat lisäpaikkoja, osto kohdistuu sillä hetkellä pelattavaan pelimaailmaan, ei kaikkiin pelimaailmoihin.
  • Jos yrität varastoida jotakin eikä sinulla ole vapaita paikkoja, saat virheilmoituksen, jossa neuvotaan joko käyttämään tai poistamaan esineitä inventaariosta.