Pikaosto

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon


Rakentamisen jäljellä olevan ajan puolittamisen sijasta (esim. rakentaminen, tutkimus tai yksikkö), voit nyt suorittaa kohteen loppuun välittömästi yhdellä klikkauksella. Kullan hinta riippu nimikkeen jäljellä olevasta ajasta ja maailman nopeudesta. Yleisesti ottaen mitä suurempi jäljellä olevan aika, sitä kalliimmaksi se tulee. Jos jäljellä olevan rakennuksen rakennusaika tai tutkimus on alle 5 minuuttia, voit suorittaa sen välittömästi loppuun ilmaiseksi. Tämä ei koske yksiköitä.

Lista premium ominaisuuksista, jotka muuttuvat "rakennusajan puolituksesta” "pikaostoon"

Ominaisuus Uusi pikaosto-ominaisuus
Rakennukset: Rakennusajan alentaminen Rakennus valmistuu välittömästi
Tekniikat: Tutkimusajan alentaminen Tutkimus valmistuu välittömästi
Yksiköt: Värväysajan alentaminen Värväys komennon välitön suorittaminen (poistettu tulevan hyökkäyksen viimeisenä 5 minuuttina)
Sankarit: Toipumisajan alentaminen Suorittaa toipumisprosessin välittömästi loppuun (poistettu tulevan hyökkäyksen viimeisenä 5 minuuttina)

Rakennukset

Jokainen jonossa oleva rakennus voidaan rakentaa valmiiksi, jos rakennusedellytykset täyttyvät. Poikkeukset:

  • Pikaosto ei ole mahdollista, jos rakennus on riippuvainen parhaillaan jonossa olevasta rakennuksesta tai jos tälle rakennukselle on toinen rakennusmääräys edellisessä paikassa.

Ulkonäöllisiä muutoksia jonoihin: rakennusten tason muutokset näkyvät nyt rakennuskuvan yläpuolella vihreänä tai punaisena.

Grafiikka Kuvaus
IB level up.png Vihreä ylöspäin osoittava nuoli tarkoittaa, että rakennusta ollaan parhaillaan päivittämässä.
IB level down.png Alaspäin osoittava punainen nuoli tarkoittaa, että rakennuksen tasoa ollaan tuhoamassa.

Jokaisen jonossa olevan kohteen voi saattaa valmiiksi välittömästi. Riittää, että siirrät hiiren kyseessä olevan kohteen päälle ja klikkaat vihjetyökalun painiketta. Pikaostos toimii myös rakennusten tuhoamisessa.

IB build.png

Yksiköt

Jokainen yksikkömääräys on mahdollista saattaa valmiiksi välittömästi. Kyseisen paikan kokonainen yksikköpaketti saatetaan valmiiksi välittömästi.

Poikkeus:

  • Tämä ominaisuus poistuu käytöstä saapuvan hyökkäyksen viimeisen 5 minuutin aikana. Ominaisuus poistuu käytöstä vain hyökättävässä kaupungissa.

IB units.png

Tutkimukset

Jokainen jonossa oleva tutkimus voidaan saattaa valmiiksi välittömästi. Voit saattaa tutkimusmääräyksen valmiiksi viimeisen 5 minuutin kuluessa ilmaiseksi.

IB research.png

Sankarit

Haavoittuneen sankarin voi parantaa välittömästi. Tämä toimii kuten yksikötkin. Ominaisuus poistuu käytöstä jos kyseessä olevaan kaupunkiin hyökätään seuraavien 5 minuutin aikana.


Pikaoston ilmainen käyttö

Jokainen "pikaosto" ominaisuus on ilmainen, jos takennusaika menee alle 5 minuutin. Tämä toimii rakennusten päivityksessä/tuhoamisessa sekä akatemian tutkimuksessa, mutta ei yksiköiden värväyksessä eikä sankareiden parantamisessa.

Hintalaskuri

Uudessa hintalaskurissa kohteen hinta muuttuu kun tietyt rajat saavutetaan (hinta laskee ajan kuluessa). Ennen hinnan määritystä, aika kertaantuu pelinopeudella.