Etusivu

Wiki Grepolis FIsta
Versio hetkellä 15. elokuuta 2023 kello 19.20 – tehnyt Innogames (keskustelu | muokkaukset) (Käyttäjän Admin (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Lum3n3 tekemään versioon.)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Hyppää navigaatioon
Premio MMO 2012.png


Tervetuloa Grepolikseen

Wiki
Oletko valmiina valloittamaan antiikin Kreikkaa? Seuraatko Alexanderin, Perseuksen, Leonidaksen, Achilleen ja muiden Kreikkalaisten sankareiden jalanjälkiä? Liity siinä tapauksessa joukkoomme, ainutlaatuiseen kreikkalaiseen seikkailun maailmaan.

Tässä ilmaisessa verkkopelissä tehtävänäsi on rakentaa pieni Polis (suomeksi kaupunki) valtavaan metropoliin, koota tehokas armeija sekä laivasto ja lopulta valloittaa kaukaisia saaria. Matkalla maineeseen ja kunniaan, tehtäväsi on huolehtia myös Kreikan Parthenon jumalista: Zeuksesta, Herasta, Athenasta, Hadeksesta ja Poseidonista. Heidän suosionsa saattaa olla tärkeää voitossasi tai valloituksessasi.

Tämä wiki on luotu opastamaan sinua kamppailussasi kohti maailman hallitsijaksi. Täältä löydät pelisäännöt, menetelmät sekä kokeneiden pelaajien kirjoittamat strategiaoppaat. Näillä tiedoilla astelet kohti taistelutannerta yhtä varmaotteisesti kuin Illiadin sankarit.


Sisällysluettelo


Facebook Page Facebook Youtube Trailer Youtube Twitter Fil Twitter
Tykkää Facebookissa!
Seuraa meitä Facebookissa!