Miliisi

Wiki Grepolis FIsta
Versio hetkellä 29. helmikuuta 2016 kello 19.05 – tehnyt Lum3n3 (keskustelu | muokkaukset) (→‎Kuvaus)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Hyppää navigaatioon
Miliisi
Militia 90x90.jpg
Miliisi
Miliisi on erikoisyksikkö, jota ei voi värvätä kasarmeissa. Sen sijaan, voit kutsua ne maatilalta. Ne eivät kuluta resursseja eivätkä väestötilaa. Jos aktivoit ne, kaupunkisi tuotanto laskee puoleen 3 tunnin ajaksi. Miliisi on yksinomaan puolustava yksikkö, se ei voi hyökätä eikä sitä voi lähettää muihin kaupunkeihin, ei edes tukemaan. 3 tunnin kuluttua ne katoavat (ellei ne sitä ennen ole kuolleet) ja tuotantosi palautuu taas 100%. Resurssien tuotantosi pysyy 50% 3 tunnin ajan, siinäkin tapauksessa, että kaikki miliisit ovat tapettu heti aktivoinnin jälkeen.
Ei edellytä tutkimusta.
Hinta Tilastot
Wood.png: 0 Favor.png: 0 Att hack.png: 0 Def hack.png: 6
Stone.png: 0 Pop.png: 0 Speed.png: 0 Def pierce.png: 8
Silver.png: 0 Time.png: 0 Booty icon.png: 0 Def distance.png: 4

1. Värväysajat annetaan kasarmien yksiköiden alimmalle koulutettavalle tasolle.
2. Yksikön nopeus annetaan maailmoille, joiden yksikkönopeus on 1. (Yksikkö nopeudella 15 saa nopeuden 30).

Kuvaus

Hätätilanteissa voit aseistaa siviilejä, uhkaavaa hyökkäystä puolustaaksesi. Asukkaat kutsutaan rakennuksistaan ja heidät määrätään puolustamaan. Miliisiä ei kouluteta kasarmeissa. Sen sijaan, ne voidaan värvätä 3 tunniksi maatilaltasi. Tänä aikana resurssien tuotanto alenee 50%, mutta määrä on värvätty puolustamaan kylääsi. 3 tunnin kuluttua, resurssien tuotanto palautuu normaaliksi.

Värvätyn miliisin määrä riippuu maatilan tasosta sekä tutkimuksesta. Jokaisesta maatilan tasosta saat 10 miliisiä (tai kaupunginvartija tutkimuksella 15), aina tasolle 25 asti (maksimi miliisi määrä on 375). Miliisi viipyy 3 tuntia, palaten sen jälkeen normaalin työn pariin. Miliisiä ei voi käyttää hyökättäessä toiseen kylään.

Yksi miliisin etu on, että vaikka ne olisivat kuolleet, et menetä väestöä. Toisena etuna on, että jos hyökännyt pelaaja on tappanut ne, pelaaja ei ansaitse tappamisesta yhtään taistelupistettä. Vastustaja näkee maatilan tasosi miliisin määrästäsi.