Palkinnot

Wiki Grepolis FIsta
Versio hetkellä 8. joulukuuta 2014 kello 20.30 – tehnyt Lum3n3 (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Kun olet Grepolista pelaamalla saavuttanut tietyn merkkipaalun, saat palkinnon. Tämä opas listaa kaikki saavutukset (mitalit), joita Grepoliksessa voi saada, miten niitä saa sek...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Hyppää navigaatioon

Kun olet Grepolista pelaamalla saavuttanut tietyn merkkipaalun, saat palkinnon. Tämä opas listaa kaikki saavutukset (mitalit), joita Grepoliksessa voi saada, miten niitä saa sekä miten valita kuka ne näkee.

Lista kaikista palkinnoista

Alla lista kaikista Grepoliksesta saatavista palkinnoista. Joukossa saattaa olla myös tällä hetkellä tuntemattomia vaatimuksia.

Tasopalkinnot

Seuraavat mitalit saa kun on saavuttanut tietyt edellytykset. Toisin kuin päivittäiset palkinnot, saat mitallin vaikka toiset pelaajat olisivatkin saavuttaneet sinua enemmän. Koska saavutustesi taso tietylle edellytykselle kasvaa ajan myötä, saat palkinnoista korkeampia "tasoja". Nämä palkinnot rohkaisevat sinua oppimaan lisää pelin pääominaisuuksista ja siten käyttämään näitä ominaisuuksia pelatessasi.

Vaikka et olisikaan hyvä pelaamaan ja epäonnistuisitkin melkoisesti, saat silti palkinnon ja tason epäonnistuneista saavutuksistasi.

Palkinnon ulkomuoto vaihtelee tason mukaan:

Mitali Nimi Kuvaus
Taso I Taso I Mitalin molemmilla puolilla on pahasti rikkoutuneet pilarit
Taso II Taso II Mitalin molemmilla puolilla on hieman rikkoutuneet pilarit
Taso III Taso III Ehjät pilarit, verhottu repaleisilla (repeytynyt/nukkavieru) sinisillä bannereilla
Taso IV Taso IV Ehjät pilarit, verhottu ehjillä sinisillä bannereilla

Normaalisti vain korkeimmat saavuttamasi tasot näkyvät, tosin jos aloitat pelitilisi alusta, siihen asti kerätyt palkinnot säilyvät, mutta ne alenevat alimmalle tasolle.

Poikkeuksena on Uhri palkinto (epäonnistumisen korkein taso Grepoliksessa), sillä on vain yksi olemassa oleva taso, liittyen sen jotakuinkin koomisiin edellytyksiin.

Päivittäiset palkinnot

Jokainen seuraavista palkinnoista annetaan kerran päivässä pelaajalle, joka on saavuttanut palkinnon edellytykset parhaiten. Esimerkiksi, pelaaja, joka on päivässä ryöstänyt eniten kaupunkeja ,enemmän kuin kukaan toinen kyseisessä maailmassa (palvelin), saa "Päivän ryöstäjän" palkinnon. Ne ilmestyvät vasta 30 päivän kuluttua maailman avaamisesta (ei riippuvaisia maailman nopeudesta).

Päivittäiset palkinnot muistuttavat hautakiveä, joihin on kaiverrettu päiväys sekä saavutusta ilmentävä kuva:

Mitali Nimi Kuvaus
Päivän hyökkääjä Päivän hyökkääjä Tuhoa eniten joukkoja päivässä hyökkäyksessäsi
Päivän puolustaja Päivän puolustaja Puolusta eniten yksikköjä päivässä puolustajana
Päivän ryöstäjä Päivän ryöstäjä Ryöstä päivässä eniten resursseja
Päivän voimakkain Päivän voimakkain Valloita eniten kaupunkeja päivässä

Voit kerätä useita päivittäisiä palkintoja - aina kun olet paras jossakin yllämainituissa edellytyksissä, voitat uuden hautakiven! Huomaa, että nämä tulevat näkyviin vasta 30 päivän kuluttua maailman avaamisesta (ei riippuvainen maailman nopeudesta).

Erikoispalkinnot

Aika ajoin, Grepoliksessa tapahtuu jotain erityistä, kuten esim. joulutapahtuma tai Pääsiäinen 2013. Näissä erikoistapahtumissakin on palkintoja:

Mitali Nimi Kuvaus
Joulukalenteripalkinto Joulukalenteripalkinto Joulukalenterista löydät kaikki lahjat!
Collector of Gifts.png Lahjojen kerääjä Olet kerännyt 14 lahjaa Joulukalenterissa
Pääsiäismunan metsästäjäpalkinto Pääsiäismunan metsästäjäpalkinto Olet löytänyt kaikki pääsiäismunat!
Halloweentapahtuman palkinto Halloweentapahtuman palkinto Kirjaudu sisään Halloweenin aikana!