Tutkiminen

Wiki Grepolis FIsta
Versio hetkellä 15. lokakuuta 2017 kello 19.20 – tehnyt Lum3n3 (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Akatemiassa voit tutkia tekniikoita. Nämä tekniikat voivat parantaa olemassa olevaa toimintaa, tehdä uusia yksiköitä saataville tai parantaa tiettyjä yksikkötyy...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Hyppää navigaatioon

Akatemiassa voit tutkia tekniikoita. Nämä tekniikat voivat parantaa olemassa olevaa toimintaa, tehdä uusia yksiköitä saataville tai parantaa tiettyjä yksikkötyyppejä. Nämä tutkimukset ovat ainutlaatuisia kaupungeille, joten jokaisessa pelaajan omistamassa kaupungissa, voi olla erilaisia tekniikoita, joten käytä strategiaa!
Jos katsot Research Category sivua, löydät kaikki pelissä käytettävissä olevat kategoriat. Vaihtoehtoisesti voit käydä Tutkimusportaali sivulla.

Uusien tekniikoiden hankkiminen

Uudet teknologiat voidaan hankkia akatemian kautta käyttämällä normaaleja resursseja ja kulutettavia resursseja nimeltä tutkimuspisteet.

Research points snapshot.png

Tutkimuspisteiden määrä riippuu akatemian tasosta. Jokainen akatemiataso antaa sinulle neljä tutkimuspistettä. Ylempi taso on 144 tutkimuspaikkaa per kaupunki, mutta rakentamalla kirjaston, saatat hankkia 12 ylimääräistä tutkimuspaikkaa. Koska 144 tutkimuspisteen raja on rajoitettu, sinun on oltava varovainen siitä, mihin niitä käytät.

Forschung regler.jpg

Sinun tulee myös täyttää Akatemian tason edellyttämät tutkimusvaatimukset. Yllä, näet osoittimen, joka osoittaa akatemian nykyisen tason. Sen avulla voit nähdä yhdellä silmäyksellä, mitkä tekniikat ovat käytettävissä. Edellä mainitussa tapauksessa näet, että kaksi ensimmäistä saraketta ovat käytettävissä. Voit kertoa, mitä tekniikoita sinulla on, joita voit tutkia ja joita et pysty tutkimaan värin, sen vieressä olevan nuolen ja harmaan värin.

Tekniikoiden resetointi

Note

Jos päätät aloittaa tutkimisen, se maksaa kulttuuripisteen.


Uusien teknologioiden tutkimisen jälkeen voit myös nollata tekniikoita (esim. kun et tarvitse enää tutkimusta).

Resetting Research.png

Voit nollata tekniikan napsauttamalla Nollaus-painiketta akatemiassasi. Sieltä näet nykyiset tutkimustekniikkasi. Sen vieressä on pieni punainen neliö, jossa on nuoli.


Napsauttamalla sitä tekniikka nollataan. Tutkimustyöt, jotka olet panostanut tähän tekniikkaan, palautetaan. Voit tarkastella tutkimuspisteiden oikeaa arvoa, jolta korvaus maksetaan. Voit siirtää hiirtä sen nuolen päälle, jonka haluat palauttaa.

Reset research reimbursement.png