Agora

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon

Agora

Agora on imperiumisi laajennuksen päärakennus. Agorasta näet mitä yksikköjä sinulla on sekä simulaattorin, jonka avulla voit ennustaa taistelujen lopputulokset sekä Kulttuuri valikko, josta voit valita kaupunkisi juhlien aloituksen tai tapahtuman lisätäksesi imperiumisi kulttuuritasoa.

Merkitys

Agoran voisi mieltää kaupunkivaltiosi yhdistäväksi tekijäksi, sillä täältä näet joukkojesi sijainnit sekä voi simuloida taisteluja, joihin saatat joutua.

Puolustus ja ulkopuolinen

Näiden välilehtien avulla näet mitkä yksiköt parhaillaan puolustavat kaupunkivaltiotasi, kuten myös missä joukkosi ovat. Nämä kaksi välilehteä ovat avainasemassa tukemisessa. Puolustusvälilehdestä voit lähettää toisen pelaajan puolustuksen takaisin. Vaihtoehtoisesti, ulkopuolinen-välilehdestä voit vetää omat puolustusjoukkosi pois toisen pelaajan kaupungeista.

Simulaattori

Simulaattorilla voi ennustaa tarkasti taistelujen lopputulokset ja mahdolliset häviöt. Sen avulla voit syöttää omien sekä vihollisjoukkojen arvot, ja laskea häviöt. Voit myös lisätä eri tekijöitä, kuten miten monta häviötä koet hyvällä ja huonolla onnella, Komentaja tai Jumalliset voimat. Se on ehdottomasti paras tapa arvioida taistelun lopputulos.

Kulttuuri

Pääkirjoitus: Katso Kulttuuri

Kulttuuri välilehdessä saatat määrätä tapahtuman nostaaksesi kaupunkivaltiosi kulttuuriarvoa. Voit valita yhden neljästä: Kaupunkijuhla, Olympialaiset, Riemusaatto tai Teatteri. Mitä korkeampi imperiumisi kulttuuriarvo, sitä enemmän kaupunkeja voit vallata.

Vaatimukset

Agora on saatavissa koko pelin ajan eikä sitä voi tuhota, eli Agoraa ei tarvitse koskaan rakentaa.

Rakennustasot

Agoran maksimi taso on 1. Agoraa ei voi tuhota, sulkea tai tuhota muulla tavoin.

Taso 1
Agora.png

Agora ei voi laajentaa; Agoran kaikki ominaisuudet ovat saatavilla tasolla 1.

Taso Wood.png Stone.png Silver.png Pop.png Rakennusaika

(Senaatti tasolla 1)

Pisteet
1 - - - - - 33