Gevolgen blowen

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon

Wiet wordt door tienduizenden mensen gerookt in Nederland. Gaat het om af en toe blowen, dan is dat niet zo erg. Toch hebben tienduizenden mensen problemen met een blowverslaving. Steeds meer mensen met een cannabisverslaving zoeken hulp.

Wellicht wilt u stoppen met blowen omdat hasj en wiet zo duur geworden zijn. Het zal niemand echt verbazen dat dagelijks blowen enorm duur is. Er kan een situatie ontstaan waarin hierdoor geldproblemen ontstaan. Stop daarom zo snel mogelijk met blowen om dergelijke problemen te voorkomen.

Stopt u met blowen, dan verdwijnt na enige tijd de behoefte eraan. Door te stoppen wordt u weer zelf de regisseur van uw leven. Wees wel voorbereid op ontwenningsverschijnselen. Onrustig slapen en veel zweten zijn daar voorbeelden van.

Een veelgenoemde bijwerking van stoppen met blowen is problemen met de concentratie. Het kan zijn dat u in de eerste week slecht in slaap komt. Net als bij het stoppen met roken kunt u door het afkicken van blowen geïrriteerd zijn. Ook kan het zijn dat het u wel makkelijk afgaat en dat u van weinig last krijgt. Hoe langer en meer u heeft geblowd, hoe groter de kans op bijwerkingen. Stopt u na jarenlang blowen, dan kunnen ze best heftig zijn.

Stoppen met blowen is door de afkickverschijnselen niet voor iedereen makkelijk. Bij lang hebben geblowd kunnen de bijwerkingen ernstig zijn. De tekst boek stoppen met blowen bevat tips om toch succesvol te stoppen met het ongezonde blowen. Uiteindelijk zit u lekkerder in uw vel wanneer u doorzet.