Kolmisoutu

Wiki Grepolis FIsta
Hyppää navigaatioon
Kolmisoutu
Trireme 90x90.jpg
Kolmisoutu
Kolmisoudut ovat kalliita aluksia, joita voi käyttää sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Ne eivät ole yhtä vahvoja kuin polttoalukset ja kaksisoudut yhdessä.
Edellyttää kolmisoutujen tutkimusta akatemiassa. saatavissa tasolla 25.
Hinnat Arvot
Wood.png: 2000 Stone.png: 1300 Silver.png: 1300 Pop.png: 16
Kapasiteetti: 0 Speed.png: 15 Attboat.png: 250 Def.png: 250

Yksikön nopeus on yksikkönopeuden 1 maailmoille. (Yksikkönopeus 15:lla nopeus on 30 maailman nopeudessa 2).

Kuvaus

Kolmisoudut ovat mahtava vihollinen kohdata meritaistelussa, sen puolustus on äärimmäinen ja sillä on tuhoisat aseet. Se on kallis rakennettava.

Puolustuksessa kolmisoudun koko ja aseet ovat vahvemmat kuin kaksisoudun, ja sen hyökkäysvoima on melkein sama kuin liekinheittoaluksen. Kolmisoudun suuri hinta (varsinkin väestö, jonka se vaatii) tekee siitä erittäin huonon valinnan meriyksiköihin Kapina maailmoissa.

Tämä muuttuu Valloitus maailmoissa, joissa pelaajan täytyy päästä vihollislaivaston ohi ja puolustaa sen jälkeen siirtokunta-alusta satamassa. Valloitus maailmoissa se on erinomainen yksikkö lähetettäväksi kaupunkia valloittamaan. Sen korkea hyökkäys edesauttaa kaupungin valloituksessa jonka jälkeen se voi puolustaa kaupunkia vihollisen yrittäessä ottaa kaupunkia takaisin, kunnes saat lisätukea. Se lähetetään siirtokunta-aluksen mukana, jolloin sen hitaudella ei ole merkitystä.